Ταυτότητα Επιχείρησης

Η επιχείρηση Ανάλωσις Αχιλλέας Τσομπανάς είναι μία σύγχρονη επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται από το 2003 στον χώρο των σχολικών ειδών, στα είδη γραφείου, αναλώσιμα, ποιοτικά παιχνίδια, είδη hobby και πολλά άλλα συναφή.

Η επιχείρηση Ανάλωσις το 2008 ξεκίνησε και το online κατάστημα της www.analosis.gr στην Ελλάδα με νέο μοντέρνο design. Kαταφέραμε  να συνδέσουμε το λογότυπό μας με την ποιότητα , την ανταγωνιστική τιμή και την εγγύηση των προϊόντων μας στο σύνολό τους.

t1
t2
t3

Η επιχείρηση Ανάλωσις Αχιλλέας Τσομπανάς συνεχίζει το 2004 ξεκινώντας μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε τοπικό επίπεδο δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα εκτυπωτικά κέντρα βάζοντας τα θεμέλια για το αύριο.

t4

Η επιχείρηση Ανάλωσις Αχιλλέας Τσομπανάς  τον Αύγουστο του 2009 μπήκε δυναμικά στο χώρο του μοντελισμού και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενημερωμένα και εξειδικευμένα καταστήματα στατικού μοντελισμού στην Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του καταστήματος αποτελεί η ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού μοντελιστή με εισαγωγές που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σχεδόν από όλες τις εταιρίες μοντέλων και αξεσουάρ που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά.

Σεμινάρια πραγματοποιούνται σε τοπικό επίπεδο στην προσπάθεια επίλυσης ποικίλων αποριών και προβλημάτων κατά την “άσκηση” του μοντελισμού.

Η επιχείρηση Ανάλωσις δεν αποτελεί απλώς ένα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα, αλλά αποτελεί το σημείο επαφής των μοντελιστών σε τοπικό επίπεδο , σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.analosis.gr θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ , από όλες τις εταιρίες μοντέλων και αξεσουάρ που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά.

t5
t6

Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε Σχολικά είδη, είδη γραφείου, είδη γραφής & διόρθωσης, είδη στατικού μοντελισμού, είδη αρχειοθέτησης, χαρτικά είδη, & πολλά άλλα!

Συνεργαζόμαστε με πελάτες λιανικής πώλησης , όμως ένα από τα βασικά μας κατορθώματα είναι η κύρια συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια με εταιρίες για αγορά B2B σε προϊόντα γραφείου, αρχειοθέτησης κτλ. όπως επίσης και με μικρές επιχειρήσεις όλων των ειδών που εμπιστεύονται το κατάστημά μας.

Σκοπός μας είναι η άρτια και εγγυημένη διαδικασία αγοράς – πώλησης των προϊόντων μας η εγγύηση ποιότητας στο σύνολο των προϊόντων μας όπως επίσης και η ύψιστη ασφάλεια συναλλαγών !

Ανάλωσις Αχιλλέας Τσομπανάς

Ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και εγγύηση εμπιστοσύνης.