Κάθε στιγμή που κάνουμε ένα δώρο είναι μαγική! Όταν φτάνει όμως η στιγμή να το διαλέξουμε για τον αγαπημένο φίλο ή συγγενή, δε βρίσκουμε το χρόνο ή τη δημιουργικότητα για να βρούμε το κατάλληλο! Στο κατάστημα ΑΝΑΛΩΣΙΣ σου δίνουμε την δυνατότητα να χαρίσεις μία δωροεπιταγή ΑΝΑΛΩΣΙΣ 20€, 50€ , 100€ και να προσφέρεις στο αγαπημένο πρόσωπο τη χαρά της επιλογής !
Πληροφορίες
 Οι δωροεπιταγές είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό της κατάστημα με παραγγελία online www.analosis.gr .
 H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι πέντα (5) μήνες από την ημερομηνία πώλησής της. Μετά την παρέλευση της άνω προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της.
 Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται αποκλειστικά από τα φυσικό κατάστημα ΑΝΑΛΩΣΙΣ και η χρήση της γίνεται εφάπαξ και για το σύνολο του ποσού της .
 Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά.
Καταχώρηση
 Κάντε την αγορά της δωροεπιταγής κανονικά σαν να αγοράζατε κάποιο είδος . Όταν φτάσετε στην σελίδα του ΤΑΜΕΙΟΥ θα συμπληρώσετε στο κάτω μέρος " Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση " και θα χρησιμοποιήσετε τον Όρο πληρωμής " Με κατάθεση " .
 Αυτή η δωροεπιταγή θα αποσταλεί μέ email στον παραλήπτη αφού ολοκληρωθεί ή πληρωμή σας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο για online αγορές.
Όροι δωροεπιταγών
 Η δωροεπιταγή δεν είναι ονομαστική και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον κομιστή.
 Με βάση την ελληνική νομοθεσία και ειδικότερα σύμφωνα με την παρ. 109 του άρθρου 7 του Κώδικα Φορολογίας Απεικόνισης Συναλλαγών (Ν. 4093/2012) για την αγορά δωροεπιταγής από τα φυσικo καταστημα ΑΝΑΛΩΣΙΣ δεν εκδίδεται απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο γιατί δεν λαμβάνει χώρα παράδοση-πώληση αγαθών, αλλά αγορά δικαιώματος υπέρ τρίτου το οποίο είναι ενσωματωμένο στη δωροεπιταγή, δηλαδή, ένα είδος επιταγής, της οποίας ο κομιστής αποκτά δικαίωμα αγοράς αγαθών ισόποσης αξίας της δικής του επιλογής από το κατάστημα που την εξέδωσε. Όταν εμφανιστεί ο κομιστής της δωροεπιταγής και αγοράσει αγαθά ίσης αξίας, τότε λαμβάνει χώρα πώληση και εκδίδεται το ανάλογο φορολογικό στοιχείο.
 Το καταστημα ΑΝΑΛΩΣΙΣ ανταλλάσσουν την προσκομισθησόμενη δωροεπιταγή παραδίδοντας στον κομιστή εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον έχει καταβάλει την διαφορά) χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.
 Η δωροεπιταγή πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. Το καταστημα ΑΝΑΛΩΣΙΣ δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δωροεπιταγής.